Bagom FlyingDogz

FlyingDogz blev stiftet i 2016. Det startede med en smule undervisning i agility og flyball.

Da der manglede legetøj i den ønskede kvalitet til agility og flyball blev der med tiden også udbudt salg af diverse legetøj til dette formål. Firmaet er øget gradvist med et stort udbud af forskellige typer af hundetræning bl.a. agility, hundefitness, flyball, hvalpetræning og dogparkour. Derudover er produkt sortimentet øget og omfavner stor variation af special legetøj, dækkener, kosttilskud, godbidder og meget andet til den aktive hund.

Produkterne som indgår i FlyingDogz’s sortiment er med fokus på den højeste kvalitet og ydermere på den aktive hund.

Undervisningen som tilbydes hos FlyingDogz er altid efter de nyeste træningsmetoder. Træningen er altid efter positive indlæringsprincipper.

Sara
Sara er indehaver af FlyingDogz. Sara har løbet agility i ca 10 år. Sara’s første hund var en FT cocker, og efterfølgende hunde er også FT cockere. På nuværende tidspunkt har Sara 4 hunde, Gaia på 8 år, Asti på 5 år, Nike på 2 år og Agon på snart 2 år. Alle er FT cockere, Gaia er mor til Asti og Nike, Asti er mor til Agon.
Gaia og Asti løber på det danske agility landshold og var bl.a. med til at repræsentere Danmark til NM i Norge i november måned 2021.
Gaia har opnået titlerne DKAGCH, DKSPCH, SEAGCH, SESPCH, DESPCH, DMWYD Champion.
Asti har opnået titlerne DKAGCH, DKSPCH, SEAGCH.
Nike og Agon er lige startet til konkurrencer.

Udover FlyingDogz er Sara også indehaver af Kennel Ascendant som er opdræt af FT cockere. Følg Kennelen inde på facebook “Kennel Ascendant - Working Cocker”.

There are no products listed under this category.