Webshop / Bøger og DVD

Bøger og DVD

Workbook: AGILITY

 
Forfatter og grafisk form: M.Holegård
Fotografomslag: Erika Dahlman
Format: A5
Sider: 80

Er du den person, der planlægger din træning i agility eller hjæper du dine træningspartnere?
 
Mit (Mikaela) håb med denne bog er, at det vil hjælpe dig med at strukturere din træning ud fra de mål du har. I bogen finder du forskellige øvelser, som alle er tilpasset til et lille område. Dette for at kunne bruge bogen selv i vintersæsonen, når det meste træning foregår indendørs, hvor der ofte er begrænset plads.

Bogen indeholder 66 nummererede skitser med medfølgende beskrivelse. Udover dem får du tegninger med uberørte kombinationer, hvor du kan planlægge og tegne din egen øvelse. Ved hver øvelse er der masser af plads til at skrive egne  kommentarer som gør at du bedst kan vurdere din træning.

Lejlighedsvis vil der også være blanke sider. Der har du plads til at analysere din træning endnu mere og kan kommentere hvordan det gik i weekendens konkurrence, lave en træningsplan og samle alle dine analyser for at følge din egen udvikling.
På lager (Levering: 2-5 dage)
189,00 DKK
stk.
Workbook: AGILITY
Dogz-DK tilbyder forskellige bøger omhandlende specifikke hundesportsgrene. Bøgerne er nøje udvalgt med henblik på at kunne hjælpe netop dig med noget ny inspiration til din hundetræning.
 
 
 
 
 

Get Adobe Flash player

Dogz-DK | CVR: DK38121146 | 2650 Hvidovre - Denmark | Tlf.: +45 51 92 59 23 | dogzdk@gmail.com