Hvorfor skal en hund have massage og hvad er det godt for?
 
Ligesom mennesker kan hunde blive ømme i muskulaturen, have spændte muskler og trætte muskler. I forbindelse med skader og overbelastninger kan dette også skabe ømhed i hundens krop da hundens krop belaste anderledes end dens normale bevægemønster.
Massagen af hunden kan virke lindrende på ømme muskler, give afspænding af muskulaturen. Massagen skaber blodtilførsel/gennemstrømning og derved være medvirkende til skader og overbelastninger lindres hurtigere og mere effektivt.
Så generelt vil massage give hunden mere velvære og smidigere muskler som kan øge præstationen på banen til diverse hundesports aktiviteter.
 
Via massagen kan der også skabes fokus på evt. problemstillinger, skævheder mm. områder i hundens muskelsætning som kræver mere fokus. Foreslag  fitnessøvelser/styrketræning af hunden.
 
Priser:
 
Dybdegående sportsmassage
250 kr
 
Wellness massage
250 kr
 
Hvalpemassage
200 kr
 
Opfølgende massage
200 kr
 
 

Hundemassage

Dybdegående sportsmassage (250 kr):
Dybdegående massage med særligt fokus på evt. ømme muskler samt de store muskelgrupper. Herunder gennemgang af øvelser til styrke eller udstrækning.

Wellness massage (250 kr):
Allround massage som bare skal give hunden en dejlig afslappende fornemmelse i kroppen. Hundens muskler vil generelt blive masseret igennem.
 
Hvalpemassage (200 kr):
Hvalpene har godt af tidligt at tilvænnes massage og berøring på kroppen. Hvalpemassage er en lettere tilgang og massage af hvalpens muskler.

Opfølgende massage (200 kr):
Massage og opfølgning på tidligere ømheder, problemstillinger. Vælges efter hunden har fået sin første massage hos Dogz-DK
 
Massagen foregår typisk på min hjemmeadresse i Hvidovre men jeg kører også ud mod tillæg som er 50 kr + 2,8 kr pr km
 
Tidsbestilling på 51 92 59 23 eller på dogzdk@gmail.com
 
Om mig selv og min tilgang til hundemassage
 
Jeg er uddannet som hundemassør November 2017. Jeg har i længere tid brugt massage på mine egne hunde og set effekten af dette særligt med afspænding efter hårde træningsperiode og længere stævneperioder. Det har nu været godt også at få den fysiologiske del på plads rent fagligt og uddannelsen har da også givet mig flere teknikker herunder akupressur og zoneterapi. Metoder som jeg også anvender under massagen af den enkelte hund.
 
Under uddannelse har jeg også lært at vurdere hundens bevægelsesmønster, små ændringer i bevægeapperatet som kan være tegn på evt. problemstillinger i hundens muskulatur.
 
Jeg bruger også min viden inden for hundefitness og Dogparkour til rådgivning af øvelser som kan være til gavn for hunden efter skader osv.
 
Fordelen ved at være uddannet hundemassør er også at jeg anvender den i min undervisning af agility og Flyball, spotte evt. ændringer hos de enkelte hunde. Bevæger de sig unormalt osv. kan min nylærte viden være behjælpelig her.
 
Min tilgang til hundemassagen er at massagen altid så vidt det er muligt skal foregå på hundens præmisser. Hunden viser typisk tydelig tegn på at nu er det nok, noget er ubehageligt eller helt umuligt at få masseret. I nogle tilfælde kan jeg også anbefale videre tbehandling til f.eks. dyrelæge hvis problemet ser større ud.
 
Alle hunde mener jeg har gavn af massagen og jeg mener også at massagen kan være skadesforebyggende.
 
we can make your dog fly, so come fly with your dog
Dogz-DK | CVR: DK38121146 | 2650 Hvidovre - Denmark | Tlf.: +45 51 92 59 23 | dogzdk@gmail.com