Velkommen til Dogz-DK / Trænere
Annika
 
 
 
 
Mia og Beat
 
 
 
 
Sara med Gaia og Zeus
 
 

Trænere

Træner for begynder agility, hvalpe agility og hverdags lydighed
 
Annika Hansen 
Min agility karriere startede ca. i år 2000 hvor jeg startede med at løbe med chihuahua. Ham løb jeg amtsturnering med i mange år og var med til at blive sjællandsmester både i spring og agility. Da han blev aflivet, endte jeg med at holde pause frem til jeg fik en lånehund. I år 2014 fik jeg min første "rigtige" agilityhund (border collie). Ham løber jeg kl. 1 med. Jeg har yderligere fået en blanding (border colllie/shetland sheepdog), som jeg ser meget frem til at få rigtigt gang i. Udover agility, så træner jeg lydighed og spor med chihuahua. Jeg har haft hund 33 år (schæfer, chihuahua, border collie og blanding)
 
 
Træner for Øvet 1 og Øvet 2, afholdes som kursus
 
Mia Overgaard
Mia løber agility med en border collie på 4,5 år som hedder Beat. Mia og Beat har de sidste 2 år løbet på det danske landshold i agility, samt været kvalificeret til den danske mesterskab 2 år i træk.

Udover landsholdet har Mia og Beat også løbet sig til en masse flotte resultater bl.a. i udlandet hvor de har opnået at blive svensk, norsk og nordisk agility champion.

Mia og Beat konkurrere også i lydighed (lp), hvor de har deltaget i de sidste 3 danske mesterskaber, hvor de har opnået en bronze plads. Så Mia har også stor erfaring indenfor lydhed.

Desuden træner Mia og Beat også engang imellem flyball, hvilket de også er super dygtige til.

Så vi er rigtig glade for at Mia har sagt ja til træner jobbet hos os. Mia skal være træner på vores to øvede agility.
 
 
Træner for hvalpe agility, begynder agility, let øvet agility og Flyball 
 
Sara Pontoppidan
Den gang vi (min familie) skulle vælge vores første hund faldt vi over FT cockeren ved en tilfældighed og vi faldt fuldstændigt for deres milde sind, deres glæde og størrelsen. Reelt set viste vi ikke egentlig hvad vi gik indtil da beskrivelserne af racen ikke fortæller så meget omkring racens kæmpe drive. Det var først senere i forbindelse med agility at jeg kunne se deres fart og glæde ved arbejdet/hundetræning. Denne glæde motiverede mig helt enormt og jeg fandt ud af at uanset hvad jeg satte hundene til af opgaver elskede de at arbejde.

Jeg fik min første hund, en FT cocker spaniel, i 2010. Jeg havde altid vist at når jeg fik min første hund skulle det være en aktiv hund, da jeg altid har syntes at hundetræning var enormt spændende og i 2011 stiftede jeg da også bekendtskab med agility, hvilket jeg hurtigt blev grebet af. Da min første hund Apollon var ca. 2 år anskaffede jeg mig min anden FT cocker, Zeus. Desværre viste det sig senere hen at Apollon havde HD hofter og havde stærke smerter og jeg måtte aflive ham allerede, da han var 3 år gammel. Efterfølgende har jeg med Zeus trænet agility, rally, LP, dogparcour og Flyball. I starten af 2014 fik jeg så min tredje FT cocker, denne gang en tæve kaldet Gaia, med hende begyndte min interesse også for tricks-, styrke- og balance træning. I 2016 var jeg uheldig med Zeus og han fik så alvorlig en knæskade at han måtte aflives, det var rigtig hårdt men med så aktive hunde må man tage hård beslutning om hvad der er bedst for hunden.

I 2014 går jeg til et agilitystævne hen og brækker foden og hvad skal man så lave med højaktive hunde som elsker at løbe stærkt en hel masse og så var det jeg faldt over flyball, en hundesport med en masse energi i, en sport alle hunde elsker, som er simpel og sjov at træne. Så det har motiveret mig til at søge inspiration til arbejdet i at få flyball på benene i Danmark. Jeg tilbyder en masse holdtræning, kurser og upcoming online træning og som noget nyt en webshop med diverse udstyr, legetøj mm. til flyball. Der er dog også dukket lidt agility op i shoppen.

Mit primære træningsfokus er altid positiv træning lagt vægt på at det skal være sjovt for hund og fører. Mine interesse områder indenfor hundesport er flyball og agility, men jeg tror på at hvis hunden er vant til at træne forskellige slags hundesport får man en hund med større styrke, sikkerhed, selvtillid og glæde ved arbejdet, så derfor bruger jeg i det daglige også en masse tid på fitness træning af min hund, dogparcour, træk på cykel/løb.
 
 
Dogz-DK | CVR: DK38121146 | 2650 Hvidovre - Denmark | Tlf.: +45 51 92 59 23 | dogzdk@gmail.com