Velkommen til Dogz-DK / TEAM Dogz-DK / TEAM Mudiblues

TEAM Mudiblues

Ember
Ember er 5 år gammel og racen Mudi.
Ember løber Agility på elitenivau.

Ember er en super repræsentant for Dogz-DK og fremviser vores produkter på den fornemmeste måde.

Hun var på agility landsholdet til NM i 2016 og reserve ved VM. Og er i bruttotruppen også til 2017.

Hun er en meget glad og omgængelig hund, og elsker at teste vores produkter, samtidig er hun af en meget sjælden race og der af få af dem i DK, hvilket gør at folk er meget nysgerrige om hvad det er for en hund.

Ember er den allerbedste familiehund, hun elsker alle - både mennesker og andre hunde. Hun er altid glad og vil være din bedste ven hvis du har en godbid
Der blev afholdt en spændende konkurrence på Facebook som blev afgjort på flest antal likes ... her blev vinderen Ember.

 
 
 
 
 
Jolly Time
Jolly er 2 år, af racen Mudi og datter af Ember. Hun er hvid, hvilket kun 3% af Mudiracen er. Jolly løber agility og hun elsker det. Hun har deltaget til konkurrencer i lidt over 1 år, og der er masser af fart og glæde i hende.
Hun er en altid glad hund, som er sikker på at alle er hendes venner - både mennesker og hunde. Sætter du dig ned til hende, vil du blive mødt med en masse kys og en meget glad Mudi.

Jolly har 1 gang været på Kallerup Væddeløbsbane og prøve at løbe, Jolly har en gennemsnitsfart på 38,4 km/t
 
 
 
Super Nova 
Nova er og så af racen Mudi, Nova har Tom hentet i Ungarn og er nu 4 mdr. Nova viser fantastisk arbejdsvilje og er en glad hvalp.

Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer!
Dogz-DK | CVR: DK38121146 | 2650 Hvidovre - Denmark | Tlf.: +45 51 92 59 23 | dogzdk@gmail.com